Werken bij XelvinBen jij de ondernemende Managing Consultant voor Xelvin?

Xelvin groeit hard en zoekt collega’s voor verschillende vestigingen en we zoeken Trainees voor ons kantoor in Amsterdam.

De organisatie

Xelvin is hét snelst groeiende detacheringsbureau in de sector techniek. Het geheim? Mensen met karakter! Sterke mensen bepalen de koers, maken eigen keuzes en durven fouten te maken. Deze mensgerichte aanpak is succesvol gebleken. Sinds de oprichting in 2006 is Xelvin pijlsnel gegroeid naar 23 kantoren en 600 collega’s. Was dit een doel op zich? Welnee, puur de uitkomst van ideeën en ambities van sterke mensen!

De normen en waarden van Xelvin (ondernemend, no-nonsense, grenzeloos, ambitieus, transparant en marktgericht) zorgen voor persoonlijke aanpak richting klant en medewerker en een gevoel van vrijheid en trots.

Xelvin is een internationaal opererende organisatie. We hebben een groot netwerk van professionals opgeleid van MBO, HBO tot Universiteit die vanuit een vast of flexibel dienstverband projecten uitvoeren voor toonaangevende opdrachtgevers. Xelvin biedt haar medewerkers de beste balans tussen flexibiliteit en zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei in een stimulerende en uitdagende werkomgeving.

Jouw werkzaamheden en verantwoordlijkheden

Als matchmaker / accountmanager / ondernemer / intercedent / salestijger / jobcoach / consultant (you name it) ben je dagelijks actief binnen de prachtige wereld van techniek. Je doet je werk 360 graden. Dat wil zeggen: je bezoekt relaties en medewerkers, acquireert nieuwe opdrachten, voert sollicitatiegesprekken, geeft loopbaanadvies aan technici en laat daarbij jouw kwaliteiten als people manager zien.

Omdat de collega’s tussendoor ook graag tafelvoetballen of darten op kantoor is het handig dat je zelfstandig in staat bent om prioriteiten te stellen en je agenda effectief te managen.

Xelvin doet niet aan opgelegde KPI’s, dus om niet te verzuipen in vrijheid, heb je minstens een aantal jaren werkervaring in de arbeidsbemiddeling. Je weet welke inspanningen er nodig zijn om succesvol te zijn.

Sterke karakters waarderen het resultaat, niet alleen het voornemen. Natuurlijk kun je rekenen op support van al je collega’s. Elkaar inspireren en van elkaar leren is belangrijk.

Jouw Profiel

  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO opleiding, bijvoorbeeld commerciële economie, (technische) bedrijfskunde, human resource management of in een technische richting
  • Affiniteit/interesse in techniek is vereist
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling of aanverwante werkomgeving
  • Je bent een volwaardig gesprekspartner voor relaties en medewerkers
  • Je vindt sales een vak, geen trucje!
  • Je bent in staat om je agenda & prioriteiten goed te managen
  • Je bent open en eerlijk
  • Nieuwsgierigheid en pro-activiteit zijn eigenschappen die jij van nature bezit
  • Je blijft je (sales)vaardigheden ontwikkelen, door interne & externe trainingen te volgen
  • Je hebt enige tafelvoetbal en/of darts skills (of bent resultaatgericht genoeg om deze snel te willen leren) en je bent niet vies bent van een vrimibo.

Wat biedt Xelvin

Xelvin biedt een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, telefoon en bonusregeling. En niet te vergeten inspirerende collega’s die je helpen met je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

De MKB klanten zijn betrokken en loyaal. Je werkt vanuit mooie vestigingen in vernieuwde huisstijl.

Blijk jij succesvol? Dan wil men graag met jou een nieuw kantoor opstarten of word je leidinggevende van je eigen team. Binnen Xelvin bepaal jij jouw eigen carrière!

Wil jij met ons in zee?

Neem contact op met een van de collega's op een vestiging naar keuze of mail naar info@xelvin.nl om te solliciteren.