Meerwaarde door hoog opgeleide en ondernemende R&D-professionals

 

De technici die worden gedetacheerd door de afdeling Research & Development van Xelvin werken veelal voor de afdelingen Engineering en R&D van onze vele nationale en internationale klanten die behoefte hebben aan hoog opgeleide professionals die hen helpen hun uiteenlopende en vaak bedrijfskritische projecten tot een geslaagd einde te brengen.

De medewerkers van Xelvin zijn actief betrokken bij innovatieve projecten op een hightech vakgebied. Zij dragen hun vaardigheden en kennis bij op allerlei gebieden zoals elektronica, nanotechnologie, productontwikkeling en software, en in allerlei branches zoals automotive, hightech, scheepsbouw en offshore-ontwikkeling.

Omdat Xelvin Research & Development de behoeften begrijpt van zowel onze klanten als van de Nederlandse en internationale markten waarvoor zij werken, kunnen wij de juiste internationale en nationale specialisten aanbieden die direct aan de slag kunnen. De flexibele relaties die wij met onze klanten aangaan, ondersteunen de bedrijfsstrategieën waarmee zij de uitdagingen van de vaak lastige economische trends van dit moment het hoofd bieden.

Xelvin Research & Development beschikt zowel over een grote groep technici in vaste dienst als een gevestigd netwerk van internationale recruiters die op basis van het door de klant geschetste profiel de juiste kandidaten selecteren. Vervolgens voeren onze technisch geschoolde managing consultants de eerste gesprekken met deze kandidaten. Zo kan Xelvin altijd de juiste persoon leveren, met de juiste kwalificaties en persoonlijkheid, afgestemd op de verwachtingen van onze klanten.

Onze medewerkers worden doorlopend getraind en geschoold om ze in staat te stellen onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarvoor krijgen onze professionals een jaarlijks budget dat zij mogen besteden aan trainingen en cursussen waarmee ze hun technische kennis en vaardigheden, maar ook hun soft skills, verder kunnen ontwikkelen.

Achtergronden:

  • Electrical engineering
  • ICT
  • Mechatronica
  • Fysica
  • Scheikunde
  • Machinebouw
  • Wiskunde

Xelvin in Zuid-Afrika

‘Die dag het aangebreek vir my om Suid-Afrika te verlaat en nuwe lewe in Nederland te begin.’ Zo begon het facebookbericht van één van onze engineers die Zuid-Afrika gaat verlaten en naar Nederland verhuisd om bij...

ongeveer 1 maand geleden - via deze website

Een samenwerking voor de toekomst: NHL Stenden Hogeschool & Xelvin

Op 1 oktober heeft Xelvin samen met NHL Stenden Hogeschool een masterclass reliability & maintenance georganiseerd. Een zeer geslaagde avond met verschillende sprekers. Iedereen die kennis wilde opdoen of zijn of haar kennis wilde delen over dit...

ongeveer 1 maand geleden - via deze website

In topvorm met DISC 

Ook dit jaar brengt Wendy Roozendaal van ‘Topvorm’ onze medewerkers weer in mentale topvorm door middel van twee trainingen. Donderdag drie oktober stond de eerste training op de planning. Vijftien externe collega’s van de kantoren...

2 maanden geleden - via deze website

Het verhaal van Boaz, recruiter bij Xelvin Jacht en Scheepsbouw

De medewerkers van Xelvin Jacht en Scheepsbouw hebben allemaal een bijzondere passie voor de branche. De interesse loopt van de onvoorstelbare luxe aan boord van een jacht tot aan de hoeveelheid techniek die erbij komt kijken. Onze recruiter Boaz...

2 maanden geleden - via deze website

Personeelsfeest Xelvin groep

‘Is er nog iets gebeurd wat ik niet weet?’, ‘Hé Sjaak afhaak. Tot hoe laat heb jij het volgehouden?’ Grote verhalen bij het koffiezetapparaat afgelopen maandagochtend op kantoor. Het weekend staat nu alweer bijna...

2 maanden geleden - via deze website

Nieuwe huisstijl Xelvin

De lancering van onze nieuwe website is in aantocht. Een website inclusief onze nieuwe huisstijl. Een versterking van onze identiteit. Die persoonlijkheid zie je terug in onze collega’s die tegenover je zitten tijdens een (sollicitatie-)gesprek....

3 maanden geleden - via deze website
Snel vacatures zoeken

Research & Development, jouw keuze.

Elke dag fluitend naar het werk gaan om daar met een goed gevoel en veel enthousiasme verschillende opdrachten uit te voeren, dat is het doel van Xelvin.

“De flexibele cultuur van Xelvin zorgt ervoor dat we onze zeilen constant kunnen bijstellen om steeds veranderende doelen te behalen.”

“Wij creëren onbegrensde mogelijkheden door ambitieuze mensen en organisaties te voorzien van de instrumenten en de durf om oprechte eigen keuzes te maken.”

“Een open organisatie waarin oprecht geïnteresseerde mensen werken.”

“Wanneer je namelijk de juiste mensen in de juiste context voldoende vrijheid geeft, staan er onvoorstelbaar mooie dingen te gebeuren.”

“Onze houding is no-nonsense; we willen het onmogelijke mogelijk maken en we geloven dat onze werkwijze ervoor zorgt dat iedereen zijn idealen kan realiseren.”

Neem contact op »