Ryan Hooikammer, Operationeel ManagerHallo, ik ben Ryan Hooikammer en ik werk als Operationeel Manager op de vestiging in Doetinchem.

In 2011 ben ik begonnen bij Xelvin om een nieuwe vestiging in Doetinchem op de kaart te zetten in de Achterhoek. Een mooie uitdaging om vanuit niets een vestiging op te bouwen. Vanaf 2013 samen met mijn collega Pim de vestiging verder op de kaart gezet. In 2014 is ons team versterkt met mijn collega Cees om de volgende stap te maken. De Achterhoek is een regio waar ‘’ons kent ons’’ en de relatie met klant en werkzoekende belangrijk zijn.

Inmiddels al weer 6 jaar onderweg waarin we mooie vestiging hebben neergezet. Het werk doe ik met veel plezier, heb leuke collega’s en er liggen (nog steeds) mooie uitdagingen. Ik verveel me geen moment.

Ik ben getrouwd met Sharon en vader van onze twee kinderen Jay & Vie. In mijn vrije tijd doe ik aan voetballen, fitnessen en tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden. Ook ben ik actief binnen de kerk: LEEF! Doetinchem

« Naar het overzicht van teamleden