Roxann Bloemendal, Managing Consultant


Roxann

“Minder lullen maar doen!”

Managing Consultant, Xelvin Almelo


Mijn naam is Roxann Bloemendal, 30 jaar en woonachtig in het prachtige Almelo. In november 2018 ben ik begonnen bij Xelvin als Managing Consultant. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de opleiding International Business and Languages, aan het Windesheim in Zwolle en was toen al enkele jaren werkzaam bij een internationaal Sales and Marketing bedrijf in Almelo. Voor ik bij Xelvin kwam, heb ik veel van de wereld mogen zien als International Recruiter voor de Universiteit Twente, waar ik enorm veel heb kunnen werken aan mijn internationale netwerk.

Wat mij voornamelijk aantrok binnen Xelvin was de no nonsens houding en het ondernemende aspect, zoals ze in Twente vaak zeggen ‘Minder lullen maar doen!’. Met mijn brede internationale netwerk hoop ik Xelvin veel te kunnen bieden op het gebied van IR.

Vanuit mijn familie ben ik erg commercieel gedreven en ondernemend ingesteld. Mijn persoonlijke interesses gaan uit naar alles met PK’s (zowel paarden als motoren en auto’s), reizen en culturen, hou ik van lekker eten en verslind ik boeken bij het leven.

 

« Naar het overzicht van teamleden