Remy Rooijackers, Managing Consultant


Xelvin - 4

“Door mijn oprechte interesse in mensen hoop ik een positieve impact te kunnen hebben op technici en technische bedrijven in Nederland en in het buitenland.”

Managing Consultant, Xelvin Eindhoven


Als betrokken en enthousiaste Managing Consultant heb ik een sterke drang om veranderingen te laten plaatsvinden. Door mijn oprechte interesse in mensen hoop ik een positieve impact te kunnen hebben op technici en technische bedrijven in Nederland en in het buitenland. Mijn achtergrond in de topsport alsmede mijn passie voor technologie stellen mij in staat om de prestaties van werknemers en werkgevers te verbeteren. Om deze reden heb ik begin 2017 besloten om afstand te nemen van mijn positie als zwemcoach in Doha (Qatar) en mijn weg te vervolgen richting het bedrijfsleven. 

Als managing consultant bij Xelvin sta ik van start tot finish aan de zijde van technici gedurende hun loopbaan. Zo kan ik bijdragen aan het zakelijke succes van zowel mensen als bedrijven. Als je jouw succes verder uit wilt diepen en kun je een sparringpartner gebruiken, laten we dan kennismaken en onderzoeken hoe ik je verder kan helpen. Ik ben bereikbaar via +31 651 658 557 of r.rooijackers@xelvin.nl.

« Naar het overzicht van teamleden