Niels Schreuder, Managing Consultant


018WXYFXX

“Wat mij bij Xelvin het meest aanspreekt is de open cultuur, samenwerken met het team en de ontwikkeling zowel in- als extern.”

Managing Consultant, Xelvin Apeldoorn


Even voorstellen, mijn naam is Niels Schreuder en ik ben sinds april 2018 werkzaam bij Xelvin Oost als Managing Consultant. In 2006 heb ik mijn MBO diploma Internationale handel/groothandel behaald en ben vervolgens gestart met werken als Verkoper Binnendienst. Na een aantal jaren als binnendienst verkoopmedewerker gewerkt te hebben wilde ik graag naar de klant toe en hierdoor ben ik als junior Accountmanager buitendienst gestart en doorgegroeid naar Accountmanager buitendienst. De laatste jaren heb ik ervaring opgedaan in het uitzenden, detacheren en werven en selecteren van divers personeel in diverse branches.

Wat mij bij Xelvin het meest aanspreekt is de open cultuur, samenwerken met het team en de ontwikkeling zowel in- als extern.

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging of opzoek naar technisch personeel in je organisatie? Bel of mail mij gerust voor een kennismaking.

« Naar het overzicht van teamleden