Mathieu Niemeijer, Operationeel Manager


Mathieu Niemeijer

“Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!”

Operationeel Manager, Xelvin Food


In de 11 jaar die ik werkzaam ben in de arbeidsbemiddeling heb ik geleerd hoe belangrijk het is de juiste bedrijven en werknemers samen te brengen. Van een effectieve koppeling is immers pas sprake als beide partijen van mening zijn dat kennis op de juiste plek wordt ingezet en kan worden vergroot om vooruitgang te boeken. Daarom bied ik werknemers de optie aan gerichte cursussen en opleidingen te volgen om zo zich verder te ontwikkelen in het vak en voor het bedrijf waar ze werken. Bekende voorbeelden variëren van gerichte ROVC cursussen tot complete HBO bachelor opleidingen.

Zelf heb ik mijn kennis kunnen ontwikkelen aan de opleiding Retail Management in Leeuwarden, en daarna door jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling.

De afgelopen 2 jaren heb ik bij Xelvin de regio Zwolle onder mijn hoede gehad. Sinds eind 2013 houd ik mij bezig met een nieuw label binnen Xelvin: Food & Farma. Bij Xelvin Food en Farma richten we ons op het detacheren van analisten, kwaliteitsspecialisten en productontwikkelaars in de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie.

Mij interesse in andere culturen en natuur heeft mij met mijn backpack al in verschillende landen in Azië en Noord-Amerika gebracht. In de avonduren ben ik (iets meer dan 50% passief) sporter en bezig met de voorbereiding voor de triatlons die in het voorjaar en in de zomer gepland staan.

Meer weten? Bel of mail me.

« Naar het overzicht van teamleden