Maikel Schellekens, Managing Consultant Development Engineering


Xelvin- 7

“Doordat er bij Xelvin altijd gekeken wordt naar de persoon achter het CV, komen we er achter waar een kandidaat nou echt naar op zoek is.”

Managing Consultant Development Engineering, Xelvin Eindhoven


Mijn naam is Maikel Schellekens en ik ben 1 maart 2016 bij Xelvin gestart als Managing Consultant in Eindhoven. In 2017 heb ik de stap gemaakt om Development Engineering op te pakken. Ik focus me met name op hoog opgeleide mensen voor technisch uitdagende functies in de regio Eindhoven. Hierbij probeer ik door oprechte interesse in de kandidaat en opdrachtgever tot een zo passend mogelijke match te komen.

Een open en eerlijke manier van communicatie, vrijheid en plezier in werken is wat mij binnen Xelvin aanspreekt. Doordat er bij Xelvin altijd gekeken wordt naar de persoon achter het CV, komen we er achter waar een kandidaat nou echt naar op zoek is.

Ik woon samen met mijn vriendin. Verder ben ik een groot deel van mijn vrije tijd kwijt aan wielrennen. Daarnaast ben ik als geboren en getogen Eindhovenaar supporter van PSV en heb ik inmiddels al weer 11 jaar een seizoenkaart.

« Naar het overzicht van teamleden