Jeroen Beikes, Operationeel Manager


Jeroen Beikes

“Xelvin is een leuke club mensen die naast ondernemerschap, werkplezier voorop heeft staan”

Operationeel Manager, Xelvin Groningen


Hallo ik ben Jeroen Beikes en als Operationeel Manager verantwoordelijk voor het Xelvin kantoor in Groningen. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de technische detachering en heb ik ruim 5 jaar gewerkt als Accountmanager/Managing Consultant. In deze functie ben ik voornamelijk actief geweest in de installatiebranche en heb ik vele installatiebedrijven en advies- en ingenieursbureaus kunnen ondersteunen met technische specialisten.

Sinds mei 2012 ben ik als Operationeel Manager verantwoordelijk voor de groei van het kantoor in Groningen en is er een zeer ervaren en enthousiast team werkzaam. Inmiddels ben ik ruim 4 jaar werkzaam bij Xelvin en heb ik de organisatie leren kennen als een leuke club mensen die naast ondernemerschap werkplezier voorop heeft staan.

Een hechte club van jonge en ondernemende mensen die in staat zijn om bijzondere prestaties te verrichten en deze successen met elkaar te vieren. In mijn vrije tijd geniet ik van alle goede dingen van het leven samen met mijn vrouw en zoontje. Naast het zaalvoetballen ben ik ook meerdere keren per week te vinden in de sportschool.

Het leven van mijn zoontje staat volledig in het teken van voetballen en daarom ben ik ook vaak met hem op het voetbalveld te vinden.

« Naar het overzicht van teamleden