Janneke Assink, Directeur OrganisatieOntwikkeling


Janneke Assink

“De sfeer, de ruimte om te ondernemen en je te ontplooien, maken dat je samen bergen kan verzetten!”

Directeur OrganisatieOntwikkeling, Xelvin Groep


Hoi mijn naam is Janneke Assink.

Na mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente ben ik mijn loopbaan begonnen bij een detacheringbureau in de techniek. En ben ik niet meer uit die branche weggegaan. Het bureau waar ik begon was klein, werd groter, werd overgenomen, ging fuseren en was toen onderdeel van een van de grotere uitzendconcerns van Nederland. In die periode heb ik veel meegemaakt en geleerd over organisatieverandering, bedrijfsvoering, accountmanagement, ontwikkeling en vakinhoudelijk op het gebied van managementinformatie, crm-pakketten en procesbeheer. En over mezelf. Dat niet te vergeten.

Deze ervaringen en ontwikkelingen gebruik ik in mijn werk als directeur OrganisatieOntwikkeling van de Xelvin Groep. Een ontzettend diverse functie binnen een fantastisch bedrijf. De sfeer, de ruimte om te ondernemen en je te ontplooien, maken dat je samen bergen kan verzetten.

In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen, zwemmen, wielrennen) en wandel, lees of haak ik. Ik woon in 't Oosten van het land samen met man Joost, zoons Luuk en Leon en hond Max.

« Naar het overzicht van teamleden