Frank Reinders, Managing Consultant


Frank Reinders

“Het samenbrengen van mensen met gemeenschappelijke ambities & talenten”

Managing Consultant, Xelvin Alkmaar


Wie ben jij? Welke kant wil je op met je carrière? En waarom eigenlijk? Deze vragen lijken heel persoonlijk; dat moet ook. Want ik kan mijn werk pas effectief uitvoeren, wanneer ik jouw wensen vertaal naar een goede match.

Je mag mij natuurlijk ook vragen stellen; een korte introductie geef ik je nu alvast. Sinds 2005 heb ik veel ervaring opgedaan in de technische arbeidsbemiddeling in Noord-Holland. Binnen Xelvin heb ik mij gespecialiseerd in functies bij ingenieursbureaus, machinebouwers en service & onderhoudsbedrijven in het (industrieel) onderhoud.

Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van technici. Het adviseren over een volgende stap in je carrière, het zoeken naar de juiste organisatie en het kijken naar welke manier van leidinggeven / coaching het beste bij je past, zijn uitdagingen die ik graag samen met je aan ga. Het grootste compliment dat ik kan krijgen is dat ik je mag feliciteren met je nieuwe baan.

Ik werk en heb gewerkt voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers, zowel vooraanstaande spelers in de industrie, ingenieursbureaus en machinebouwers als start up organisaties met innovatieve producten

« Naar het overzicht van teamleden