Arend van Essen, Regiodirecteur Xelvin Zuid


Arend van Essen

“Werken bij Xelvin is een ideale mix tussen hard werken, gezelligheid en leuke uitjes.”

Regiodirecteur Xelvin Zuid


Hallo,

Ik ben Arend van Essen en woonachtig in Heerenveen.

Na het behalen van mijn diploma Technische Bedrijfskunde aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden in 2008, ben ik direct bij Xelvin aan de slag gegaan als Managing Consultant.

De eerste drie jaren heb ik gewerkt vanuit kantoor Drachten. Naast andere industrieën hield ik mij veel bezig met de Jachtbouw. In januari 2011 is het specialisme Xelvin Jacht- & Scheepsbouw ontstaan. Een specialisme dat vanaf het begin mijn interesse heeft gehad. Toen ik zelf de kans kreeg om in januari 2011 aan de slag te gaan voor Xelvin Jacht- & Scheepsbouw heb ik deze met beide handen aangegrepen.

Vol enthousiasme zijn we begonnen om Xelvin Jacht- & Scheepsbouw tot een succes te maken. Inmiddels werken we landelijk en probeer ik dagelijks, samen met mijn collega’s, een steentje bij te dragen aan het succes van Xelvin Jacht- & Scheepsbouw.

Werken bij Xelvin is een ideale mix tussen hard werken, gezelligheid en leuke uitjes. Aangevuld met een mooi team en volop uitdaging maakt dat ik het erg naar mijn zin heb bij Xelvin.

Naast werken mag ik ook graag voetballen, skiën, films kijken en muziek luisteren.

 

« Naar het overzicht van teamleden