André Hulsebos , Managing Consultant


André Hulsebos

“De voldoening van het maken van de juiste match en het contact met mensen geven mij erg veel voldoening in mijn werk!”

Managing Consultant, Xelvin Groningen


Ik ben André Hulsebos, woonachtig in Leek en sinds april 2016 werkzaam als Managing Consultant bij Xelvin in Groningen.

Na het behalen van mijn studie Communicatie & Media ben ik al vrij snel in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan en met veel plezier te hebben gewerkt in diverse functies ben ik in gesprek gekomen met Xelvin. Xelvin is een jonge ambitieuze club met een persoonlijke benadering, wat mij erg aanspreekt.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriendin en dochter. Ook ben ik regelmatig langs het voetbalveld te vinden als trainer bij WVV in Winschoten. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden te toeren op de racefiets!

Vanuit Xelvin Groningen houd ik mij bezig met de bemiddeling van MBO/HBO/WO profielen op het gebied van Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek.

Het echt goed kennen van het bedrijf en de kandidaat zorgt voor de juiste match. De voldoening van het maken van de juiste match en het contact met mensen geven mij erg veel voldoening in mijn werk.

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of zoek je technisch personeel? Ik nodig je graag uit voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken!

 

« Naar het overzicht van teamleden