Nieuwe huisstijl Xelvin


- via deze website

De lancering van onze nieuwe website is in aantocht. Een website inclusief onze nieuwe huisstijl. Een versterking van onze identiteit. Die persoonlijkheid zie je terug in onze collega’s die tegenover je zitten tijdens een (sollicitatie-)gesprek. En binnenkort dus ook te zien via onze nieuwe website.

Op onze social media kanalen is onze nieuwe huisstijl al zichtbaar. Ook zie je onze nieuwe uitstraling al terug in een aantal offline materialen: pennen, mappen, notitieboeken en visitekaartjes. Nu is het aftellen naar de nieuwe website. Daar ga je te zijner tijd uiteraard meer over horen.

De nieuwe huisstijl is in het voorjaar van dit jaar bij onze collega’s intern gelanceerd. We kijken terug op een prachtige dag bij de locatie InnStyle in Maarssen.

Check hier de aftermovie: 
https://vimeo.com/330503299/33d68492a6

 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Xelvin in Zuid-Afrika

‘Die dag het aangebreek vir my om Suid-Afrika te verlaat en nuwe lewe in Nederland te begin.’ Zo begon het facebookbericht van één van onze engineers die Zuid-Afrika gaat verlaten en naar Nederland verhuisd om bij...

11 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht