De techneut als ambassadeur


- via deze website

Woensdag 3 mei 2017 zal voor voetbalminnend Nederland de geschiedenis ingaan als de dag dat Ajax op heroïsche wijze Olympique Lyon verslaat en een reuzestap zet richting de finale van de UEFA Europa League. Techniekminded Oost-Nederland daarentegen stond in het teken van de Xelvin Techniek 3.0 training ‘de Techneut als ambassadeur’.

Tijdens deze training, gegeven door communicatie expert Guus Hofstede, werden onze technici en klanten aan de hand van praktijkvoorbeelden en oefeningen, bewust gemaakt van de impact van verbale, non-verbale, interne- en externe communicatie. Eens te meer werd ons duidelijk dat communicatie niet zozeer gaat om zenden en ontvangen, maar over begrijpen en verbinden.

We kijken terug op een succesvolle avond. Enerzijds succesvol door de nieuwe inzichten die opgedaan zijn, anderzijds succesvol omdat er een waanzinnige leuke groepsdynamiek ontstaat als je op een informele manier techneuten met elkaar verbind.

Mocht je op dit moment (nog) geen klant of medewerker zijn, maar wil je wel graag aansluiten bij een training neem dan even contact op met je Managing Consultant.

Techniek 3.0 Ambassadeur 2

Techniek 3.0 Ambassadeur 3

Techniek 3.0 Ambassadeur 2

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

In topvorm met DISC 

Ook dit jaar brengt Wendy Roozendaal van ‘Topvorm’ onze medewerkers weer in mentale topvorm door middel van twee trainingen. Donderdag drie oktober stond de eerste training op de planning. Vijftien externe collega’s van de kantoren...

5 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht