Ondernemende manufacturing engineers waarop je kunt bouwen

 

De afdeling Manufacturing Engineering van Xelvin voorziet in de juiste mensen om de hoogwaardige productieomgevingen van onze klanten optimaal te ondersteunen. Manufacturing Engineering werft en detacheert MTS+, bachelor- en masterkandidaten die gespecialiseerd zijn in het werken in productieomgevingen en de processen eromheen en die affiniteit hebben met de desbetreffende producten en branches.

 • Hightech
 • Automotive
 • Algemene machinebouw
 • Food
 • Aerospace
 • Procesindustrie
 • Scheepsbouw
   

Xelvin Manufacturing Engineering is zowel sterk in het invullen van de vraag naar grote aantallen engineers, als in het vinden en detacheren van die ene technische specialist die onze klant tijdelijk of langdurig helpt een bepaalde behoefte efficiënt en productief in te vullen.
 

Wij onderscheiden ons door onze open en eerlijke dienstverlening en werkwijze en onze creativiteit bij het vinden en detacheren van de juiste toptechneut(en). Wij beschikken over een vast netwerk van hooggekwalificeerde technici en werken daarnaast voortdurend aan de uitbreiding van onze (inter)nationale recruitmentnetwerken. Wij hebben onder andere goede samenwerkingsverbanden met gerenommeerde hogescholen en universiteiten, waardoor we al in een vroegtijdig stadium contact met potentiële top-engineers hebben. Door ons uitgebreide (inter)nationale recruitmentnetwerk kunnen wij, ook als er in een bepaalde branche of regio schaarste is aan personeel met de juiste kwalificaties, altijd de passende specialisten aanleveren die voorkomen dat de productie van onze klanten in gevaar komt.
 

Onze ervaren managing consultants zijn al jaren werkzaam in de technische detachering en hebben geleerd om mee te denken met onze klanten en hun vraag naar de juiste medewerkers proactief, innovatief en effectief in te vullen. Al onze (inter)nationale kandidaten worden, veelal in het land van herkomst, volledig door onze consultants gescreend op motivatie, opleiding en werkervaring en hun soft skills.

Een kandidaat die eenmaal tot ons netwerk van ondernemende technici is toegelaten, wordt door ons uitgebreid ondersteund en (bij)geschoold, bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting, taal- en communicatieve vaardigheden, inschrijving bij de instanties en alle fiscale en juridische aspecten. Zo scheppen wij de juiste arbeidsomstandigheden voor onze professionals en voldoen wij optimaal aan de voorwaarden voor succes, zowel voor onze medewerkers als onze klanten.

Branches

 • Hightech
 • Automotive
 • Algemene machinebouw
 • Food
 • Aerospace
 • Procesindustrie
 • Scheepsbouw

Xelvin in Zuid-Afrika

‘Die dag het aangebreek vir my om Suid-Afrika te verlaat en nuwe lewe in Nederland te begin.’ Zo begon het facebookbericht van één van onze engineers die Zuid-Afrika gaat verlaten en naar Nederland verhuisd om bij...

ongeveer 1 maand geleden - via deze website

Een samenwerking voor de toekomst: NHL Stenden Hogeschool & Xelvin

Op 1 oktober heeft Xelvin samen met NHL Stenden Hogeschool een masterclass reliability & maintenance georganiseerd. Een zeer geslaagde avond met verschillende sprekers. Iedereen die kennis wilde opdoen of zijn of haar kennis wilde delen over dit...

ongeveer 1 maand geleden - via deze website

In topvorm met DISC 

Ook dit jaar brengt Wendy Roozendaal van ‘Topvorm’ onze medewerkers weer in mentale topvorm door middel van twee trainingen. Donderdag drie oktober stond de eerste training op de planning. Vijftien externe collega’s van de kantoren...

2 maanden geleden - via deze website

Het verhaal van Boaz, recruiter bij Xelvin Jacht en Scheepsbouw

De medewerkers van Xelvin Jacht en Scheepsbouw hebben allemaal een bijzondere passie voor de branche. De interesse loopt van de onvoorstelbare luxe aan boord van een jacht tot aan de hoeveelheid techniek die erbij komt kijken. Onze recruiter Boaz...

2 maanden geleden - via deze website

Personeelsfeest Xelvin groep

‘Is er nog iets gebeurd wat ik niet weet?’, ‘Hé Sjaak afhaak. Tot hoe laat heb jij het volgehouden?’ Grote verhalen bij het koffiezetapparaat afgelopen maandagochtend op kantoor. Het weekend staat nu alweer bijna...

2 maanden geleden - via deze website

Nieuwe huisstijl Xelvin

De lancering van onze nieuwe website is in aantocht. Een website inclusief onze nieuwe huisstijl. Een versterking van onze identiteit. Die persoonlijkheid zie je terug in onze collega’s die tegenover je zitten tijdens een (sollicitatie-)gesprek....

3 maanden geleden - via deze website
Snel vacatures zoeken

Manufacturing Engineering, jouw keuze.

Elke dag fluitend naar het werk gaan om daar met een goed gevoel en veel enthousiasme verschillende opdrachten uit te voeren, dat is het doel van Xelvin.

“De flexibele cultuur van Xelvin zorgt ervoor dat we onze zeilen constant kunnen bijstellen om steeds veranderende doelen te behalen.”

“Wij creëren onbegrensde mogelijkheden door ambitieuze mensen en organisaties te voorzien van de instrumenten en de durf om oprechte eigen keuzes te maken.”

“Een open organisatie waarin oprecht geïnteresseerde mensen werken.”

“Wanneer je namelijk de juiste mensen in de juiste context voldoende vrijheid geeft, staan er onvoorstelbaar mooie dingen te gebeuren.”

“Onze houding is no-nonsense; we willen het onmogelijke mogelijk maken en we geloven dat onze werkwijze ervoor zorgt dat iedereen zijn idealen kan realiseren.”

Neem contact op »