Xelvin Jacht & Scheepsbouw B.V  is een specialisatie binnen Xelvin en is opgericht om vakmensen in de Jacht & Scheepsbouw branche te behouden.

Wij zijn gespecialiseerd in de detachering van ondernemende technici die door hun gedrevenheid, flexibiliteit en ondernemende instelling het verschil voor u maken. Met ruim 130 medewerkers zijn wij sterk vertegenwoordigd in de Jacht & Scheepsbouw branche in Nederland.

Onze ervaren consultants Jacht & Scheepsbouw kennen de werven, de cultuur en weten wat er speelt in deze branche en wat belangrijk is voor de mensen die er in werken.
Xelvin Jacht & Scheepsbouw komt graag in contact met specialisten voor uitdagende technische banen bij onze opdrachtgevers.

Xelvin Jacht & Scheepsbouw zet vakmensen in op het gebied van uitvoering, engineering en management posities. U kunt denken aan de volgende functies:
Lead engineer - Allround monteur systemen – Scheepstimmerman - Interieurinbouwer – Meubelmaker - Werkvoorbereider - Projectleider/Manager - Naval architect - Tekenaar - Project engineer - Voorman

Neem contact met ons op om je mogelijkheden te bespreken of ga naar onze vacatures om het huidige aanbod van functies te bekijken.

Xelvin in Zuid-Afrika

‘Die dag het aangebreek vir my om Suid-Afrika te verlaat en nuwe lewe in Nederland te begin.’ Zo begon het facebookbericht van één van onze engineers die Zuid-Afrika gaat verlaten en naar Nederland verhuisd om bij...

ongeveer 1 maand geleden - via deze website

Een samenwerking voor de toekomst: NHL Stenden Hogeschool & Xelvin

Op 1 oktober heeft Xelvin samen met NHL Stenden Hogeschool een masterclass reliability & maintenance georganiseerd. Een zeer geslaagde avond met verschillende sprekers. Iedereen die kennis wilde opdoen of zijn of haar kennis wilde delen over dit...

ongeveer 1 maand geleden - via deze website

In topvorm met DISC 

Ook dit jaar brengt Wendy Roozendaal van ‘Topvorm’ onze medewerkers weer in mentale topvorm door middel van twee trainingen. Donderdag drie oktober stond de eerste training op de planning. Vijftien externe collega’s van de kantoren...

2 maanden geleden - via deze website

Het verhaal van Boaz, recruiter bij Xelvin Jacht en Scheepsbouw

De medewerkers van Xelvin Jacht en Scheepsbouw hebben allemaal een bijzondere passie voor de branche. De interesse loopt van de onvoorstelbare luxe aan boord van een jacht tot aan de hoeveelheid techniek die erbij komt kijken. Onze recruiter Boaz...

2 maanden geleden - via deze website

Personeelsfeest Xelvin groep

‘Is er nog iets gebeurd wat ik niet weet?’, ‘Hé Sjaak afhaak. Tot hoe laat heb jij het volgehouden?’ Grote verhalen bij het koffiezetapparaat afgelopen maandagochtend op kantoor. Het weekend staat nu alweer bijna...

2 maanden geleden - via deze website

Nieuwe huisstijl Xelvin

De lancering van onze nieuwe website is in aantocht. Een website inclusief onze nieuwe huisstijl. Een versterking van onze identiteit. Die persoonlijkheid zie je terug in onze collega’s die tegenover je zitten tijdens een (sollicitatie-)gesprek....

3 maanden geleden - via deze website
Snel vacatures zoeken

Jacht & Scheepsbouw, jouw keuze.

Elke dag fluitend naar het werk gaan om daar met een goed gevoel en veel enthousiasme verschillende opdrachten uit te voeren, dat is het doel van Xelvin.

“De flexibele cultuur van Xelvin zorgt ervoor dat we onze zeilen constant kunnen bijstellen om steeds veranderende doelen te behalen.”

“Wij creëren onbegrensde mogelijkheden door ambitieuze mensen en organisaties te voorzien van de instrumenten en de durf om oprechte eigen keuzes te maken.”

“Een open organisatie waarin oprecht geïnteresseerde mensen werken.”

“Wanneer je namelijk de juiste mensen in de juiste context voldoende vrijheid geeft, staan er onvoorstelbaar mooie dingen te gebeuren.”

“Onze houding is no-nonsense; we willen het onmogelijke mogelijk maken en we geloven dat onze werkwijze ervoor zorgt dat iedereen zijn idealen kan realiseren.”

Neem contact op »